NEGA LICA:

Kozmetički tretmani:  Pored redovne kućne nege pažljivo odabranim preparatima, neophodni su i povremeni profesionalni tretmani lica. Samo temeljno očišćene pore koži daju maksimalnu mogućnost da apsorbuju delotvorne supstance iz preparata. Klasični tretman obuhvata čišćenje kože lica, piling, masažu lica, vrata i dekoltea, masku i kremu koje odgovaraju Vašem tipu kože.

Biološki tretmani Kolagenski tretmaniU našem salonu možete zakazaati i tretman mezoterapije lica i tela!

Depilacija: uklanjanje malja sa lica i tela u studiju Gossip se profesionalno i temeljno uklanja prirodnim voskom za jednokratnu upotrebu. Zbog niske tačke topljenja bezbedan je kod osetljive kože. Preporučuje se osobama sa proširenim venama i kapilarima.

Radimo sve vrste depilacija nogu, prepona (brazilska), ruku, stomaka, nausnica, korekcija obrva i druge.

Manikir i pedikir: Vaše negovane ruke i prelepi nokti su ono što drugi prvo primete.
Mi radimo:
-Klasičan manikir i spa manikir OPI
-Zaštitni gel na prirodnim noktima
-Izlivanje i nadogradnja gelom, trajni French
-Lakiranje
-Masaža ruku
-Parafinsko pakovanje
-Estetski i medicinski pedikir

NEGA TELA: 
Masaža: Jedan od najstarijih tretmana nege u svim kulturama sveta. U prijatnom ambijentu uz pravilan odabir eteričnih ulja i stručnih viših fizioterapeuta profesionalna masaža deluje podjednako na telo i duh. U našem salonu možete dobiti Relax masažu celog tela, parcijalne, terapeutske masaže, anticelulit masaže, kao i druge.

VACUM-DermoMobilization:
Celulit je bolest modernog doba. Ovaj neinvazivan sistem dizajniran je tako da redukuje celulit, poboljšava tonus kože i oblikuje telo. CAVI STAR ADVANCE koristi aspiracionu sondu za usisavanje kože izmedju dva motorizovana valjka. Intezitet vakuma je elektronski kontrolisan, valjci se stalno prilagodjavaju i dopiru do svih slojeva kože i regija tela. Koža postaje elastična, ishranjena i čvrsta, poboljšava cirkulaciju, povećava protok krvi, ishranjuje tkivo. Ono biva bolje snadbeveno kiseonikom, ubrzava se proces razgradnje masnog tkiva. Celulit biva redukovan putem limfnog sistema. Za lečenje celulita preporučuje se optimalno 10-20 tretmana u trajanju od 40 minuta.

KAVITACIJA:
Aparatom CAVISTAR ADVANCE - liposukcija bez hiruškog zahvata, moćni alat koji garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tela na bezbedan, efikasan i trajan način. Rezultati su trajni i vidljivi nakon prvog tretmana (do 5 cm.) Sada konačno mogu odahnuti svi oni kojima je liposukcija bila jedino rešenje njihovih problema, jer sve to i više daje CaviStar advance aparat koji je preinačio polje medicine i estetike. Aktivnost koja se ovim uredjajem vrši na ljudski organizam može se definisati kao lipoliza putem lokalne ultrazvučne kavitacije. Nakon razaranja masnih ćelija, masnoća u obliku triglicerida odlazi u medjećelijsku tečnost gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glycerol i višemasne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a višemasne kiseline u jetru gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom. Važno je napomenuti da razgradjene masnoće “putuju” kroz organizam u vidu lipoproteina i mora da bude potrošena aerobnom fizičkom aktivnošću, u suprotnom opet će se nagomilati na drugim delovima tela.

Estetski tretman kavitacije posebno je namenjen:
-preoblikovanju lokalizovane masnoće (stomak, bokovi, zadnjica, kolena, ruke)
-smanjenje naslaga celulita
-reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrana kože
-poboljšanje kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva

Najčešće su potrebna 3-5 tretmana a rezultati su vidljivi već nakon prvog. Da bi se postigli najbolji rezultati preporučuje se uz korigovanu ishranu sa dosta vode uz aerobne vežbe kombinovati i limfnu drenažu, vakum terapiju.


NEGA KOSE-FRIZERSKE USLUGE: šišanje, feniranje, bojenje kose, pramenovi, dubinsko pranje, svečane frizure. Sve frizerske usluge vršimo originalnim preparatima: Goldwell, Schwarzkopf profesinal Osis i Matrix.

POKLON VAUČERI: Gossip salona osmišljeni su kao idealan poklon za rodjendan, Novu Godinu, godišnjicu braka ili veze, maturu.

PROFESIONALNA ŠMINKA za sve vrste svečanosti.

Primamo kartice (Master,Maestro,Visa,Dina)